Dermashaper

Instant face Lifting

De Bentlon DermaShaper heeft een zeer intensieve werking met direct resultaat. Al na één behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering en wordt de klok terug gezet. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Zelf enkele dagen na de behandeling voelt u nog de aangename nawerking van de behandeling. Een unieke ervaring waarbij u het resultaat direct ziet en voelt. De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen:

  • Intensieve huidverjonging
  • Verstevigende gelaatsbehandeling
  • Drainage onder de ogen
  • Liften van de oogleden
  • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
  • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnébehandeling, chirurgische ingrepen of Microdermabrasie
  • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding
  • Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam
  • I.p.v. het hele gezicht kunnen ook specifieke zones en rimpels behandeld worden. Bijvoorbeeld de fijne lijntjes rond de ogen. Wallen en kringen onder de ogen worden vaak als storend ervaren. Met een drainerende behandeling kunnen wij wallen en kringen verminderen en oogleden liften in combinatie met elektrotherapie.

De behandelingen met de Bentlon DermaShaper geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de DermaShaper wordt dan ook de instant facelift genoemd.

In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Aangevuld met MONTEIL producten krijgt u een nog beter resultaat.

 

Combinatiebehandeling

Een behandeling met de DermaShaper is een goede aanvulling op de Microdermabrasie behandeling omdat het de huid met de ultrasoon optie weer kalmeert en roodheid verminderd. Tevens kunnen werkstoffen door middel van ionisatie dieper in de huid worden ingesluisd en helpt elektrotherapie de huid te versterken. Een behandeling met de Bentlon DermaShaper los of in combinatie, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.